Вришти како жена и пада у несвест на сваку секунду (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако не ти прија не седнуј да се возиш, а не да вриштиш како да те кољав. Ако си веќ седнаја седи и уживај, а ако те било стра не си требаја ни да седнеш.

Loading...

Ама кој да слуша, ваљда е сакаја да се искурчи пред девојку, а ипак испадна дека она има поголеми му*а од њега.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.