Вознемирувачка содржина: Муж вози – жена се пораѓа (видео)

Сподели со своите пријатели

Мужи, ви стварно не сте нормални понекад. Освен што никад нема да га разберете чин на раѓање, а још помалко да осетите што значи болка, ви би да снимате како се раѓа бебем уместо да шибате сас кола до болницу главом без обзира.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.