Вожња низ парк се претвори у сцену налик хорор филм (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко се вози низ парк близу Мелбурн, и уместо пријатељски расположени кенгури што уствари е уобичаена сцена у Аустралију, наидуе на скаменети животни.

Loading...

Цела сцена снимена у возење потсеќа на сцену од хорор филм, без објаснување зашто би се кенгури понашале овакој како што се види на снимку.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.