Водителка на Канал 5 у сред емисију добива понуду за дочек на Нову Годину (видео)

Сподели со своите пријатели

Факт е дека тија емисие од јутарањ карактер ги гледав само старци и никој друг, ама гледав ги и људи што редовно ги зезав водители.

Последњно такво нешто га има доживено водителка на јутарњу програму Милена, која у сред емисију добива непристојну понуду за дочек на Нову Годину у странство, а како се она снајде погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.