Во сабота ќе се одработува “Ден на дрвото”

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика ја информира јавноста дека 12 декември 2015 година (сабота) e работен ден. Се одработува декември 2015 година (среда) –  “Ден на дрвото-засади ја својата иднина”.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.