Во Македонија сега е многу измодерено (видео)

Сподели со своите пријатели

Често к’д ми новинари зимамо изјаву на некога наидуемо на нешто што у прв момент можда и нема да ни биде смешно, ама к’д ќе га преслушамо материјал сфатимо дека има гаф што може да ги насмее свите.

Еве на пример новинарка од „Тера“ зима изјаву од Македонку што 11 године живи у Австралију и она вика дека за разлику од т’га Македонија с’га е много измодерена.

Сестро слатка ништо не е измодерено него си ти забравила како изгледа.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.