Викенд пројде, а пијанства бесва овакви (галерија)

Сподели со своите пријатели

Имасмо прилику за добар викенд, овј не беше продужен, ама ако сте превише пиле може да ви се одужииии. Посебно у понеденик сабајле глава ќе ви е како темпирана бомба пред експлозију, а работна, т.е. школска недеља веќ почнала. Не е л’сно ни да се забављаш у овија д’ншњи времиња.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.