Вежби за поголем и поцврст пенис! (видео)

„Дали мојот пенис е доволно голем, односно каков е во споредба со просекот“ – е прашање кое повеќето мажи барем еднаш си го имаат поставено. Иако официјално, просечната должина на машкиот полов орган според анализата на 17 различни студии, на преку повеќе од 15 илјади мажи во ерекција е 13.2 … Continue reading Вежби за поголем и поцврст пенис! (видео)