Весна Пусиќ га примила Курца (Видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека е у прашање некој безобразлук одма да га промените мислење. У прашање е само телевизиски прилог, ама учесници у њега имав доста интересни презимиња што к’д се уклопив с’с српски падежи звучив доста поинтересни.

Loading...

Такој овај дама Весна Пусиќ га примила колегу Курца. Себастијана Курца.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.