Верувале или не Скуби Ду стварно постои (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се работи буквално за Скуби Ду, него за куче Присли, кое е иначе поголемо од 180 сантима и има килажу од 82 кила. Е с’га ќе се прашате што туј има врску с’с Скуби Ду, нели?

Loading...

pas-prisli-skubi-du-foto-profimedia-1448785500-793739

Врска е тој што и овој куче иако е огромно е много плашљиво, стра у коске улегнаја па се плаши и од сопствену сенку.

pas-prisli-skubi-du-foto-profimedia-1448785500-793741

Власничка вика дека он Присли, или Скуби Ду, се плаши од сви помали кучиња од њега, а мора да ги крие кесиња по куќу затој што се плаши и од њима.

pas-prisli-skubi-du-foto-profimedia-1448785500-793737


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.