Венчавки од приказните со мало изненадување (фото)

Сподели со своите пријатели

Занимливи и романтични локации, многу насмевки, среќа и љубов со стапување во брак и заеднички живот. Сите венчавки изгледаат како да се излезени од приказните, но, сепак, следните фотографии прикажуваат една поинаква животна ситуација, односно, кога во брак ќе стапи геј двојка.

vjencanja-neobicna5

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.