Велигден на точки: Ова е најсимпатичен начин да ги бојадисате јајцата (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку сте креативно расположени за овој Велигден, пробајте да го примените овој метод на бојадисување, и ќе добиете многу интересни јајца на точки.Јајцата на точки можете многу лесно да ги направите така што со обична роденденска свеќа ќе ги направите точките пред да ги ставите во боја.

Loading...

Погледнете го видеото:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *