Вечер иде последња епизода од втор круг на ”Пинкове звезде” (видео)

Сподели со своите пријатели

На ванредно издање од последњу епизоду од втор круг на шоу ”Пинкове Звезде”, ќе се игра, ќе се пое, ќе се спуштав муабети, ама ќе има и соблачање на едну од натпреварувачке.

Loading...

Све у свему , чека не` још една узбудљива епизода.

https://www.youtube.com/watch?v=GRSNLozKdg0


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *