13.08.2019 10:44

Важно предупредување за оние кои допрва заминуваат на одмор во Грција


Ова е предупредување за оние кои планираат да одат во Грција на одмор од 14 до 20 август.

Познато е дека на 15 август во Грција се прославува големиот православен празник Успение на Пресвета Бородица, а тој ден е неработен.

loading...

Меѓу 14 и 18ти август, на патиштата, плажите и летовалиштата ширум Грција се очекуваат поголеми метежи од вообичаеното, со оглед дека голем број Грци овој празник ќе го минат во летувалиштата.

Препораката е да не тргнувате за Грција минимум до 20 август ако немате резервирано сместување, а особено ако доаѓате со мали деца.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments