Ваљда нема овакој да рипате к’д ќе ни га отворив Градски базен (видео)

Сподели со своите пријатели

Буцко се фрљи у воду и га испразни пола базен речиси, а сигурно никој не би сакаја он да падне врз некога што веќ се бања, затој молимо ги сви елегантно потпунети од втори август к’д ќе може да се користи Градски базен у Куманово да не се џипате овакој.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.