Вака изгледаат руските специјалци во акција (видео)

Сподели со своите пријатели

Русија важи за држава која ги има едни од најдобрите војници во светот и тоа е фасцинантно. Како доказ тука е видеото од вежбата на руската специјална единица, а самите погледнете и прокоментирајте ја нивната подготвенсот.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.