Вака изгледа ерупција на вулкан снимена со дрон (видео)

Сподели со своите пријатели

Она што природата може да го направи понекогаш изгледа фасцинирачки, па така и оваа ерупција на вулкан кој се наоѓа на Исланд, наречен Бардарбунга. Но, снимено со дрон од близу сето тоа изгледа многу интересно. Погледнете го видеото и заклучете самите.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.