Увек можете да га окривите алкохол за све (галерија)

Сподели со своите пријатели

Обично к’д се правив некои најголеми глупости се вика едн пут се живи, а к’д се правив толко големи глупости од кои јутре не можеш ни најдобри другари да си ги погледнеш од срам е т’г веќ сви се вадив на алкохол.

Loading...

Алкохол знае да ви га сврти мозак тотално, ама некад га често користимо само како изговор мора да признаете.

Такој и овија људи на слике што су у галерију доживотно ќе се срамив од овија глупости.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.