Увек може да се најде лек за другара што хрчи (видео)

Сподели со своите пријатели

Замисли, отидеш на одмор, и падне се да спиеш у собу сас другара што хрчи бетер од татка ти дома. А, не. Тој мора да се реши по кратак поступак.

Loading...

Еве како…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.