Утре ќе се врши минирање во с. Орашац

Сподели со своите пријатели

Како што иформира Регионалниот центар за управување со кризи, во текот на утрешниот ден до 10 до 16 часот компанијата maktek Explosives Technology ќе изврши минирање на локалитетот Црковен рид во селото Орашац.

Loading...

Минирањето ќе биде вршено од стручна екипа на претпријатието.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.