Урнебесно: Како реагира овој бебе к’д си гу види мачку (видео)

Сподели со своите пријатели

Родители се често премислуев дали да чував маче или куче или да не чував због дете, али овај фамилија докажуе дека тој не е ништо страшно, а може да реагира позитивно на мали деца к’д се они дружив с’с некое милениче.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.