УРНЕБЕС: Двоица циркузанти како гориле у зоолошку (видео)

Сподели со своите пријатели

Насобра се народ, како на кумановски кванташки пазар да гледа гориле. Оно убаво викав у зоолошку људи сами идев, а мајмуни с’с силу ги водив.

Loading...

Двоица цируказнти се маскирасва и облечесва како гориле и туј почна представа. Они возисва точак, тепасва се, писва пиво, возисва авто на даљинско и на крај како врх на све украдесва авто и избегасва.

Најстрашно од све што насоберени хомосапиенси не сфатисва дека тој уствари не су мајмуни, него мајмуни бесва онија што ги гледасва…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.