Урнебес: Другари пиев пиво с’с хелиум (видео)

Сподели со своите пријатели

Не знаемо дали овакво пиво стварно постои, највероватно не, али овија дечки „пиев“ пиво с’с хелиум и се газив од смејање.

Loading...

Ја ви га искрено препоручују видео да га погледнете затој што е ненормално смешно к’д овија двоица лудаци Германци почнев да се смеев хистерично.

Отрчете и ви по некое пиво вруќине су, Шајзе…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.