Урнебес: Афроамериканци изговарав српски брзозборке (видео)

Сподели со своите пријатели

Ни ми ни Срби не можев толко едноставно да га изговорив „На врх брда врба мрда“, а замислете како би га тој направиле Афроамериканци.

Loading...

Ако не можете да замислите погледнете га видео и насмејте се слатко.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.