Уместо весеље на свадбу летесва боксови меѓу сватоштине (видео)

Сподели со своите пријатели

Гости на едно венчање, иначе чланови на навивачку групу на варшавску Легију се испотепасва с’с навивачи на Висте исто од Пољску.

Loading...

Тепачка почнала такој што сватови сакале да ставив транспарент на кој пишувало дека срце им лупа на младенци за Легију, ама к’д тој га спазив навивачи на друг клуб уместо бидермаер на снашку, меѓу сватоштине летесва боксови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.