Уместо на писту, авион слете на сред улицу (видео)

Сподели со своите пријатели

Возачи што чекасва да ги се отвори семафор на овуј раскрсницу бесва сведоци на нешто што не се дешава свакодневно. На улицу у Калифорнију слете мал авион.

Loading...

Цела ситуација е снимена с’с камеру што се наваѓала на едно авто што се нашло у туј колону. Сигурно никој не е очекуваја на пут да слети авион, уместо на писту, ама еве доказ дека све може да се деси.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.