Уместо креду, професорка на час донесе страп – он (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормална работа е професори на час, да понесев дневник, креду или лењир. Меѓутим, овај професорка, отиде степен нагоре, па на час донесе страп – он, или како што некој га вика, вибратор.

Loading...

Ученици, иначе деца од 11 године, останев без зборови откако професорка почне да објаснује за што све служи овој сексуално помагало.

Час по сексуално образование наиде на много негативни коментари, а зашто, стварно не ни е јасно.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.