Уместо да спречив, сви се изнагледасва бруталну женску тепачку (видео)

Сподели со своите пријатели

Соберени пред школу, неколко девојке се окомуев на едну цуру и почнуев да гу ритав и да гу ударав на општо задовољство на неколко школски другари кои, уместо да спречив насилство, они још толко навивасва за подобар удар на агресивни девојке.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.