Уместо да га изеде за вечеру, тигар и јарац биднуев најдобри другари (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео материјал ни доваѓа од руски зоолошки парк, а закључак од њега уствари е дека тамо не су диви животни, веќ само људи на автопут.

Loading...

Уместо тигар да рипне и да га изеде јарца они си трчкав заедно и се дружив без проблем, што значи дека или тигар е преубаво наранет или има широко срце па е много дружељубив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.