Ultimate алкохол fight на селски начин (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој су тија борбе покрај мумуруз и људи, дрво пијани. Публика навива, све е под контролу.

Loading...

Ама, и судија има што е најважно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.