Украинец открил руски бази користејќи апликација за следење слушалки

Со помош на апликација, Украинец ги открил своите AirPods украдени од руски војници од неговата куќа во Хостомел. Loading… Украинец успеал да го следи прераспоредувањето на руските воени сили на истокот од земјата благодарение на безжичните слушалки кои му биле украдени од неговата куќа во близина на Киев, пишува Тајмс. … Continue reading Украинец открил руски бази користејќи апликација за следење слушалкиПрочитај повеќе