Украден точак може озбиљно да те здрма (видео)

Сподели со своите пријатели

Неколко пранкстери смислиле добар начин како да се осветив на људи кои крадев точкови.

Сас помош на повржани електрошокови под седиште, на лопови им само покажасва колко кратко трае среќа сас украден точак.

А, и тој дека зуби се брзо кршив.

 

Loading...

https://www.youtube.com/watch?v=4bN76TvJspY


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.