Украде ву га паркинг место, па бакица гу зема бејзбол палку (видео)

Сподели со своите пријатели

Борбе за паркинг место су честа појава, ама не е честа појава у њима да учествуе баба и тој да земе палку за да се тепа с’с шофера.

Ама тој е оправдано с’с оглед дека она цело време чека за да се ослободи место и наидуе кретен и ву се паркира.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.