Удриш га по главу – испадне му око (видео)

Сподели со своите пријатели

Добро де нема потреба да га ударате по главу, он и онакој веќ удрен пошто иде около и се фали дека има талент да га избаци едно око.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.