Удара другара што е слеп, ама туј е „господин карма“ (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се врти овај видео снимка што уствари стигнала и до полицију у Калифорнију, а може да се види како една будала малтретира дечка што е иначе слеп.

Loading...

У помош доваѓа дечко што седи од страну и сведочи на инцидент, а нападач завршуе на земју. Овој не е видео на кое можете да се насмеете, ама е видео кое прикажуе дека не треба да се правите дека сте над некога, затој што има некој што е над вас.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.