Убиецот од Тексас на Инстаграм објавил фотографија од оружјето

Најмалку 19 деца и двајца возрасни се убиени во пукање во основно училиште во Тексас. Loading… Пукањето се случило во 11:17 часот по Тексас (19:18 часот по локално време) во основното училиште Роб во Увалде, мал град во југозападниот дел на Тексас.   МАСАКАР ВО АМЕРИКА: Средношколец уби 19 ученици … Continue reading Убиецот од Тексас на Инстаграм објавил фотографија од оружјетоПрочитај повеќе