У Скопје се продава Ангела Меркел – иде како алва (фото)

Сподели со своите пријатели

Овија слике за брзо време биднасва огроман хит, а дека маркетинг ги е на завидно ниво доказ су овија слике.

Loading...

Работи се за слаткарницу у Скопје на коју има залепено лист на кој пишуе дека продавав баклаву Ангела Меркел, а викав дека иде како алва.

aa_picture_20150924_6372915_high

Ако сакате да гу пробате Ангелу Меркел све што треба да направите е да гу посетите слаткарницу и да си купите од најпопуларну баклаву моментално у регион.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.