У руски сообраќај не се знае кој пие, а кој плаќа (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека у Куманово влада сообраќајан хаос еве прилика да се утешите. После овој видео ќе сфатите дека има бетер и од нас. Да тешко е да се замисли, ама има и Русију.

Loading...

Тој што су путишта заледени и услови на пут га отежнуев сообраќај, за њима уопште не е отежнување, пошто погледнте што правив.

Т’ј што снимаше треба да га слави д’н што е останаја жив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.