У овакву ситуацију мужи би с’с задовољство помогнале (видео)

Сподели со своите пријатели

У ситуацију к’д жена е качена на високо и чисти излог, а при тој носи кратко мини испод кое нема гаќе па е све на изволте, нема муж што не би пришја и да помогне или барем да ѕирне што се крие испод миниќ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.