У меѓувреме… УВ фактор у Куманово (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

“У” на кумановски значи ”во”… у случај да не ви е јасан наслов.

Loading...

Е, у Куманово, сабајле е забележана несвакодневна заштита од УВ – фактор. Што да се прави, с’лнце јако, припек голем.

11825595_10205084652261345_1962479207084259674_n


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.