У игру на шамари налете шамарчина (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој ваљда само требаше да биде интересна игра, а не они да пробуев кој колко силно може да удари шамар, али кој знае можда и тој су се играле.

Како и да е ударсасва се „фино“ и пол’ка све док другар не му рокна шамарчину на противника.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.