Турбо фолк журка – „ечи“ Стоја на базен у Египет (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви што су гу слушнале песму на Стојанку Новаковиќ, алијас Стоја, знаев га најнов „хит“ кој се вика, ни повише ни помалце него „Бела циганка“.

Loading...

Онија што не су гу, и не мора.

Малце е што овдека нè затрусва с’с српски турбо фолк, па и до Египет отиде хит на Стоју.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.