Троица другари и много алкохол (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе се здружив троица тешки пијанице они више немав контролу над ситуацију нити су свесни што правив, а доказ е овој видео.

Они дошле на идеју другар да крши стапчиња што Кинези ги користив за едење и тој ни мање ни више с’с гузицу. Како изгледа тој погледнете сами, затој што за такву будалаштину нема зборови с’с кои може да ви се долови ситуација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.