Тркав се папагал и газда на мотор и правив си муабет (видео)

Сподели со своите пријатели

Свашта има да се сретне и види на интернет, али до с’га немасмо видено папагала да се трка с’с газду на мотор и да правив успут и муабет. Али добро еве има и такво нешто, а како изгледа погледнете и сами.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.