Трик: Како да запалите свеќу под воду? (видео)

Сподели со своите пријатели

Људи се стварно интересирав за овакви интересни работе, а све уствари е физика и хемија, кои у школу б’ш и не су омилени куде ученици, ама еве и зашто.

Loading...

Не су омилени затој што наши школе немав можности да ги пружив на ученици да правив експерименти и тој што га учив да видив како фунцкионира.

Овој е доста интересан трик, али у свак случај е научан експеримент. Дознајте како да запалие свеќу док е под воду.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.