Тригодишно момче само си направи муабет во тоалет (видео)

Сподели со своите пријатели

Мајка на тригодишно момче го снимила разговорот на својот син, кога тој седнат на тоалет школка, сам си направил муабет со себе.

Loading...

Него го снајде сериозен проблем кој реши да го изнесе на глас, и тоа со реченичата ”ох Боже, ова ќе го затне ВЦ отворот.

Забавата почнува со изговарање на првите зборови кога малото момче сам се прашува зошто изел толку, велејќи дека никогаш повеќе нема да јаде во толкава количина.

Во еден момент, тој почнува да набројува што се изел, и тоа јаболко, помфрит, путер од кикирики, грозје, грицки, СЕ!!!

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.