Три начини како да ги искористите празните лименки (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако сте љубител на газирани сокови и често во домот имате лименки од разни пијалоци, размислете за тоа како може да им најдете место во вашиот дом, на пример како саксиички за разни видови билки или цвеќиња.

Loading...

Еве што се` може да направите од една обична празна лименка.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.