Три хороскопски знаци на кои оваа недела ќе им биде за паметење

Сподели со своите пријатели

Колку и да сенадевате на добро, ѕвездите секогаш изненадуваат и ви даваат уште подобро. Еве за кои три хороскопски знаци оваа недела ќе биде од соништата.

Loading...

Сонцето е во Бикот, па сите ќе биеме малку поприземни и ќе се негуваме повеќе од обично.

Венера, планетата на љубовта, исто така влегува во Бикот и носи многу убави емоции.

Сатурн и Плутон се ретроградни, а тоа е добро токму во оваа консталација на ѕвездите.

Еве кој ќе има најмногу причини да се радува оваа недела.

Бик

Целосно сте ослободени од стегите и имате можност да се искажете целосно.

Loading...

Конечно можете да се почуствувате самите себе, а сето тоа благодарение на фактот што Сонцето, Меркур и Венера се во вашата личност. Усогласени сте со својата сила, но и со талентите, па самодовербата ви е на завидно ниво. Кога на 18ти Венера стапува во конјукција со Уран, планетата на побуна и промени, ќе почуствувате слобода од сосема друга перспектива во однос на онаа која досега сте ја имале.

Полната Месечина просто ќе го обсипе вашиот социјален живот. Ќе ве доближи до луѓето на кои сте и заборавиле. Ќе има многу можности во своите раце. Можеби би требало да се откажете од партнерот кој ве спречува емоционално да се искажете и кој ве спушта и не ви дозволува да напредувате.

Девица

Креативниот и авантуристички дух конечно ќе дојде до израз.

Филозофските тежненија и авантуристичкиот дух нема да ве напуштат кога Сонцето, Меркур и Венера се во вашата девета куќа на учење и спиритуална експанзија. Тргнете по патот кој е помалку тесен и ослободете се од потеретувачките мисли кои ве прогонуваат. Уран, планетата на слободата, ќе и се приклучи на Венера и тоа ќе создаде желба конечно да кажете се што ви е на умот и душата.

Loading...

Од денеска Сонцето формира тригон со Сатурн и Плутон, кои се ретроградни. Бидејќи се се случува во вашата петта куќа на забава и задоволство, ќе бидете во пријатно друштво и исто така расположени. Би можеле само да научите како да ја раширите таа магија која ја носите во себе и целиот свет да биде среќен. Спонтаноста е вашето второ име овие денови.

Јарец

Патувате кон нешто целосно прекрасно.

Вие сте среде неверојатна забава и пливате во време на уживање, а тоа на тоа никој не може да ви замери. Романсата ги раширила крилјата околу вас, а страста не може да се совлада. Сонцето, Мерку и Венера се во вашата пет куќа на креативност и забава, па се ќе видите во многу и тоа ведри бои. Кога Венера и неконвенционалниот Уран ќе ги измешаат своите енергии кон крајот на неделата, ќе доживеете таков удар на инспирација што никако не сте очекувале.

Додека Сатурн и Плутон се провлекуваат низ вашата прва куќа на личноста и тоа во ретроградна насока, вие буваклно ќе пораснете како личност и ќе се видите себе од друга перспектива. Ќе пронајдете своја вистинска цел.

Би било добро да ви биде на памет кој сте и што сте, дури и кога Сонцето не е во тригон со овие две планети и кога животот не е цвеќе.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *