Трејлер за ”Mission Impossible 2”: Том Круз умира 7 пута за 3 минуте (видео)

Сподели со своите пријатели

На 31 јули, на светски кино платна, премиерно ќе биде прикажан нов дел од ”Mission Impossible 2”, поново сас Том Круз у главну улогу.

Loading...

На трејлер, прикажано е како Том Круз умира седам пута за три минуте.

Браво бе, Том. Бетер си од цртан филм на Том и Џерита.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.