Трчање с’с препреке знае да биде зезнато посебно к’д ги бутнеш сви могуќи (видео)

Сподели со своите пријатели

другар ваљда иде по правило битно е да се учествуе, а не и да се победи, пошто од трчање с’с препреке очигледно е дека поим нема, али добро барем е пробаја среќу.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.